gropius-apotheke logo

På en måned vil du få 10 kilo hårde muskler, og det er uden træning. Effektiviteten er bevist af uafhængige medicinske tests.

Hej,
Jeg er professor Thomas Schulz, videnskabsmand og specialist i genteknologi. I denne artikel vil jeg gerne præsentere dig for mit livs største bedrift, som jeg netop er blevet nomineret til Confucius-prisen for. Jeg har udviklet en formel til at stimulere proteinsyntesen, som bidrager til en maksimal forøgelse af muskelmassen. Takket være min metode kan enhver mand automatisk og permanent tage 10 kg ren muskelmasse på i løbet af 1 måned.
 
prof prolesanpure

Hvis du vil have følgende:

 • Få 10 kg ren muskelmasse på 1 måned uden at gå i fitnesscenter eller på slankekur;
 • Opretholde stenhårde muskler over hele kroppen uden at løfte vægte, træne og lide under de dermed forbundne skader;
 • Få en sixpack, selv om du kun har mavefolder nu;
 • Fedt omdannes til stærke, tonede muskler, selv om du i øjeblikket er overvægtig.
 • Du vil få 4 gange mere energi og 5 gange mere muskelkraft og føle dig som en rigtig mand….

…og hvis du vil opnå alt dette uden anstrengende træning, farlige kosttilskud og kaloriefattige diæter og spare titusindvis af euro, så læs, hvad jeg nu vil fortælle dig.

Uanset hvor gammel du er, eller hvor længe du har forsøgt at komme i form. Selv hvis du har hørt, at du ikke kan gøre noget med din kropstype, fordi du kun er tynd eller overvægtig og er dømt til at fejle…. Vid, at du om en måned vil have 10 kilo stenhårde muskler uden at gå i fitnesscenteret!

 

Derfor er min formel et fremragende alternativ til diæter, kosttilskud og udmattende træning i fitnesscenteret:

 • På en måned får du 10 kg muskelmasse, med en bedre effekt end 3 års intensiv træning;
 • Du får automatisk stærke muskler uden at skulle anstrenge dig eller gøre noget som helst, f.eks. se tv i sofaen, læse avis eller sove;
 • Du behøver ikke at gå på slankekur, fordi intensiv muskelvækst sker i DNA’et;
 • Du undgår smertefulde skader på dine muskler, led og rygsøjle, som er resultatet af hård træning;
 • Du beskytter dit helbred i stedet for at forgifte dig selv med farlige næringsstoffer og stimulanser;
 • Du sparer tid i stedet for at bruge halvdelen af dit liv i fitnesscentret;
 • Du sparer penge i stedet for at bruge dem på fitnesscentre og ernæringseksperter;

 

Jeg har udviklet en intragenisk metode, der giver dig mulighed for automatisk at opbygge 10 kg ren muskelmasse på 1 måned.


Takket være dette produkt behøver du ikke længere at træne, gå på slankekur eller forgifte dig selv med kosttilskud og tvivlsomme boostere. Du vil glemme alle de problemer og ydmygelser, der har plaget dig på grund af din uatletiske, for tynde eller for fede figur. Du vil begynde at opbygge muskelmasse ved at udføre dine daglige aktiviteter: gå på arbejde, drikke en kop te, tage telefonen. Med hver bevægelse aktiverer du muskelfibrenes regenereringsprocesser og stimulerer proteinsyntesen, som automatisk og permanent øger den rene muskelmasse.
Og alt dette, fordi jeg har udviklet en intragenisk formel, der automatisk opbygger 10 kg ren muskelmasse på 1 måned. Hvordan har jeg gjort det?

Jeg ville hjælpe min bror med at opbygge en mandlig figur, som han kunne være stolt af…


Den seneste forskning fra Sportinstitut i Stuttgart viser, at 62% af mændene i Tyskland har et problem med lavt selvværd, fordi de mangler en mandlig figur, mens hele 4 ud af 10 opfattes som umandige. Desværre ramte dette problem også min lillebror Raphael.
Min bror har altid været meget tynd og haft smalle skuldre, men ingen i familien troede, at han havde det dårligt med sin krop. Tingene ændrede sig, da han fik sit første job og blev forelsket i en pige, han mødte der.

Han begyndte at få problemer med at sove, hans hænder sved…. Han troede, at han var syg, men han var ‘bare’ forelsket. Min bror var ret genert og usikker, han var bange for at blive afvist.
Efter et par måneder fandt han endelig modet til at henvende sig til pigen ved en firmafest og invitere hende i biografen. Han forventede et “nej”, men fik i stedet et “ja”. Min bror var overlykkelig. De næste par dage lavede han ikke andet end at tale om daten og om sin drømmepige.
Han havde planlagt alt ned til mindste detalje: biografen, den romantiske film, gåturen og middagen. De mødtes foran biografen. Da pigen ankom, stillede de sig i kø ved billetlugen. De snakkede, grinede og hørte ikke, at nogen sagde noget til dem. Pludselig mærkede min bror, at nogen prikkede ham på ryggen og sagde: “Frøken, du tabte dit tørklæde”. Min bror blev helt rød i hovedet. “Frøken” – denne person havde forvekslet ham med en kvinde, kun fordi han var tynd og havde smalle skuldre…. Pigen var lamslået… Min bror derimod ville gerne se elegant ud og forblev rolig til det sidste. Han kunne knap nok sidde i sin stol, men efter filmen fandt han en undskyldning, løb væk og kom meget vred hjem.
Efter denne hændelse var Raphael aldrig den samme. Han ringede ikke til nogen fra sin familie. Han slukkede for sin telefon. Ingen vidste, hvad der skete med ham. Vi var alle meget bekymrede for ham.

 

Det ødelagde hans helbred og psyke.


Raphael isolerede sig fuldstændigt fra verden omkring ham. Fra da af var alt, hvad der betød noget, fitnesscentret, hans nye venner og de forskellige kosttilskud, han købte. Han trænede med stigende vægte og satte sin krop på prøve. Han gjorde alt, hvad han kunne, for at ændre sin genetik. Han ville opbygge muskler. Desværre hjalp den tunge træning i fitnesscentret ham ikke. Hans spinkle krop fik ikke en eneste muskel. Til sidst begyndte han at købe farlige boostere for at få en krop som en bodybuilder. Han var stadig ikke klar over, at han satte sit liv på spil. Den konstante hårde træning, den usunde motivation, hadet til sin krop og de farlige piller ødelagde både hans helbred og hans psyke.
Det værste var, at situationen blev forværret med tiden. Han holdt op med at gå på arbejde, fordi han ikke kunne bære skammen og ydmygelsen over for denne pige. Hun gik kun til sine forældre for at bede om penge. Hun oparbejdede en enorm gæld hos sin familie og de fleste af sine venner bare for at kunne betale for fitnesscenteret, den personlige træner, sportstøj, stimulanser og kosttilskud.

Han hadede sin krop så meget, at han ødelagde og torturerede den. Træningscentret var blevet en slags torturkammer. Han troede, at han gjorde noget godt og øgede sine muskler, men i virkeligheden var han fuldstændig udmattet og forgiftede sin krop. En dag nægtede hans krop at adlyde ham. Han besvimede, og en stor vægt, han var ved at løfte, faldt ned over ham. Han endte på skadestuen. Jeg mistede næsten min bror…

 

Hvordan opfandt jeg “muskelopbygningsmidlet”?


Jeg havde brug for at hjælpe min bror med at få en mandig fysik, som han kunne være stolt af, uden et fitnesscenter, uden slankekure og uden farlige kosttilskud. Jeg ville have, at han skulle have en krop, der fik ham til at føle sig 100 procent mand. Da jeg kom til hospitalet og så på Raphael, fik jeg en idé: Jeg er trods alt videnskabsmand! Jeg har deltaget i opdagelsen af mange stoffer, der effektivt bekæmper forskellige sygdomme, virker på væv og gener. Hvorfor ikke udvikle en formel til automatisk muskelopbygning, som er effektiv og sikker? Og så begyndte jeg at forske…

Jeg udførte intensiv forskning i laboratoriet i seks måneder og testede forskellige kombinationer af aktive ingredienser på min bror. De var alle 100 % naturlige og sikre for kroppen. Videnskabelige opdagelser og en lille smule held førte hurtigt til dette resultat: Jeg udviklede en unik formel, der regenererer muskelfibre, stimulerer proteinsyntesen og udsatte den straks for storstilet forskning. Dette produkts effektivitet på 98 % er blevet bekræftet af de største forskningscentre i Europa og USA! I løbet af testfasen har min intrageniske formel allerede hjulpet 7.000 mænd med at tage 10 kg ren muskelmasse på.
Raphael aktiverede proteinsyntesen efter bare en uges brug af denne formel og begyndte at opbygge muskelmasse 8 gange hurtigere, end da han trænede hårdt i fitnesscentret og fyldte sig med disse kosttilskud. Og det var kun begyndelsen. Den følgende uge eksploderede hans følsomme muskler! Han fik biceps som en UFC-atlet! Han forbedrede sig dag for dag, for med sin nye krop lignede han nu en professionel bodybuilder. Musklerne på hele hans krop var hårde, faste og stærke.
Efter bare tre uger råbte min bror, da han kiggede på sit spejlbillede og sagde: “Min bror, du har opfundet et muskelopbyggende værktøj! For at få sådan en krop skulle jeg have tortureret mig selv i fitnesscentret i seks år. Du er et geni!”

 

 

prolesanpure
Min bror har gått upp 10 kg i muskelmassa och har en maskulin figur som han är stolt över.
Min bror gick upp 10 kg muskelmassa och fick en maskulin figur som han är stolt över.

Han gick upp totalt 10 kg ren muskelmassa på bara en månad. Han kom tillbaka till livet full av energi, fick ett jobb och viktigast av allt… hade nu modet att prata med tjejen han fortfarande var kär i. Och gissa vad? Hon svimmade nästan när hon såg honom! Hon förväntade sig en smal kille och istället träffade hon en riktig man med muskler som ser ut som en kroppsbyggare 

Låt mig kort förklara varför vissa män har muskler som kroppsbyggare medan andra är smala eller tjocka! Denna process är mycket komplicerad, men jag ska försöka förklara den så enkelt som möjligt. 

En muskulös figur uppnås inte bara genom daglig träning. Du känner säkert någon som tränar nästan varje dag och inte ser ut som en kroppsbyggare. Detta beror på att inte alla känner till proteinsyntes. Det är en gen som varje människa har, men om den inte aktiveras blockerar den naturlig och automatisk muskeltillväxt. 

Därför var det en utmaning för mig att utveckla en formel som har en radikal effekt. Det aktiverar proteinsyntesen och därför muskelvävnad för automatisk, snabb, varaktig och säker tillväxt. Och jag gjorde det! Jag utvecklade min egen intragiska formel och kallade den VOLT.

Varför kallas min introgena formel “ett muskelbyggande medel”?
 
HAR ÖVER 98 % EFFEKTIVITET FÖR ATT BYGGA MUSKELVÄVNAD
Muscle TESTO

Fram till nu kan allt detta verka som ett mirakel. Men detta är ett faktum som bekräftas av fallet med min bror och 7 000 andra män som redan har fått 10 kg muskelmassa på 1 månad. Dessutom har effektiviteten av den introgena formeln bevisats av det tyska forskningscentret i München. Det är en världsomspännande upptäckt som har fått mycket erkännande och beundran från specialister inom genetikvärlden och professionella kroppsbyggare.

DEN HÄR REMEDIEN ÄR 100 % SÄKER

Naturliga ingredienser gör underverk – allt som krävs är vetenskap för att utveckla en perfekt sammansättning! Detta är mottot jag följde när jag skapade formeln. Formulan innehåller endast naturliga, säkra och mycket effektiva ingredienser. VOLT är ett kosttillskott med ett komplex av speciellt utvalda aktiva ingredienser som stödjer muskelfibrernas regenereringsprocesser och stimulerar proteinsyntesen, vilket bidrar till en maximal ökning av muskelmassan. Växtextrakt, vitaminer och spårämnen påskyndar aktivt metaboliska processer, vilket påverkar hela kroppens högre prestanda och förbättrad effektivitet under träning. Läkemedlet är uteslutande baserat på ingredienser av naturligt ursprung som är lättsmälta och säkra att använda. Den unika formeln påskyndar utvecklingen av muskelmassa, reglerar hormonbalansen och stödjer aktivt fysisk prestation. Dessutom kommer du att bygga ytterligare 10 kg hårda, starka muskler! För optimalt resultat rekommenderar vi att du tar 2 kapslar per dag.

Alla som är vana vid din vällustiga eller smala kropp kommer att bli chockade över att se 10 kg hård muskelmassa på dig!

TestoMuscle
Du kan fortfarande träna i gymmet. Du kan till och med fortsätta att stoppa i dig kosttillskott och farliga boosters... Men varför om jag kan garantera dig ett snabbt, enkelt och billigt sätt att få 10 kg ren muskelmassa? Det tar bara 1 månad att ansluta sig till andra 7 000 glada VOLT-användare som njuter av sin kroppsbyggare.

Du riskerar ingenting!

Med VOLT får du 10 kg muskelmassa på 1 månad. Dessutom tar du inga risker! För att bekräfta dess framgång har min formel fått en prestigefylld trippelnöjdhetsgaranti: originalitet, kvalitet och tillfredsställelse.

Trippel nöjd-garanti

1. Garanterad originalitet  hos den intragena formeln VOLT är baserad på kraftfulla aktiva ingredienser som aktiverar tillväxten av muskelvävnad. Dess effektivitet har bekräftats av kliniska tester. Den har en enda formel som är så innovativ. Därför kan du vara säker på att du får en originalprodukt som endast är tillgänglig via denna webbplats.  

2. Garanterad kvalitet  – tack vare den avancerade tillverkningsprocessen av den introgena formeln, uppfyller VOLT de högsta kvalitetsstandarderna. För din hälsas och ditt välbefinnandes skull har koncentrationen av aktiva ingredienser valts så att formulan är helt säker. Allt för att till 100% uppfylla dina förväntningar.  

3. Garanterad tillfredsställelse –  många laboratorietester och konsumenttester bekräftar den maximala effektiviteten av VOLT. På grund av dessa resultat har formeln vunnit erkännande av specialister från hela världen, som också rekommenderar den till sina kunder. Du är säker på att du kommer att få 10 kg ren muskelmassa på 1 månad (oavsett din kroppsform).

Testo

Torsdagen den 18 april 2024 – Beställ nu!!!

Matthäus

Endelig ligner jeg en rigtig mand!

Da jeg voksede op, havde jeg et problem, som teknisk set kaldes ‘gynækomasti’. Det betyder, at jeg havde større bryster end min mor. I løbet af min skoletid blev jeg hånet og drillet af mine venner. Heldigvis opdagede jeg TESTO+ i tide. Takket være denne formel begyndte min krop automatisk at ændre sig. Jeg forvandlede det overskydende fedt, der havde hobet sig op i mit brystområde, til hårde muskler. Jeg fik endda flotte biceps. Siden da har jeg følt, at jeg er blevet genfødt. Jeg anbefaler det til alle, der gerne vil føle sig som en rigtig mand!

 
Herman,
26 anni, Copenaghen
user03
 

Fedtet på min mave forsvandt af sig selv.

 
Jeg har altid været ret tynd, men jeg havde et par rynker på maven. I årevis forsøgte jeg at slippe af med dem. Jeg trænede, joggede og tog en masse fedtforbrændere. Men intet af det hjalp. Kun takket være TESTO+ var jeg i stand til at forbrænde fedt og opbygge muskler. På en uge havde jeg 4 kg mere muskelmasse og efter en måned 10 kg. Ikke dårligt, vel?
 
 
William,
35 anni, Kolding
user03
 

Jeg ligner en atlet

Takket være TESTO+ har jeg fået en atletisk krop på mindre end 3 uger. Det føles, som om jeg har trænet i en evighed, men jeg gør, hvad jeg altid har gjort. Arbejde, møde venner, se fjernsyn … den sædvanlige rutine. Og musklerne vokser!
 
 
Yoric,
48 anni, Aarhus

En metode for slapsvanse

 
For at være ærlig kan jeg ikke lide at træne. Bare tanken om at gå i fitnesscenteret afskrækker mig. Jeg foretrækker at gøre mere behagelige ting. Spil, en øl, gå ud med kvinder. Bortset fra det skal det siges, at jeg altid har ønsket at se godt ud. Så jeg begyndte at lede efter noget, der ville give mig mulighed for at få en god krop uden at skulle træne hårdt for det. Og jeg fandt det! Denne formel, som hedder TESTO+, øger muskelmassen uden at skulle træne. Og jeg kan endda spise, hvad jeg vil!
 
 
Leopold,
42 anni, Odense
user5
 

Sundhed er det vigtigste

Det vigtigste ved denne formel er, at den er 100 % naturlig. Nogle boostere har ødelagt min lever. Jeg ville prøve TESTO+ med det samme. Men det hjalp mig stadig, og i dag ligner jeg en stærk, flot mand!
 
 
Felix,
51 anni, Ribe
user06
 

Jeg lider ikke længere af fedme.

 

Lad mig sige det ligeud: Jeg var 36 år gammel, da jeg besluttede, at det var på tide at tage vare på mig selv. Nogen spøgte engang med, at jeg havde en mave som min onkel. Den joke åbnede mine øjne: Han vejede trods alt 120 kilo. Og jeg ville ikke være som ham. Heldigvis fortalte en arbejdskollega mig om TESTO+, og jeg forvandlede mine mavefolder til en sixpack. Nu har jeg en tonet krop, selv om jeg ikke har trænet ret meget!

 
 
Alfred,
38 anni, Roskilde
 
user007
 

Jeg ligner en Terminator.

 
Faktisk begyndte jeg først at tage TESTO+ i den tro, at det var … ja … endnu et ubrugeligt stof. Du skulle have set mit ansigt, da mine muskler efter to uger begyndte at vokse, som om jeg var på steroider! Desuden er det et sikkert, naturligt og lovligt produkt!
 

4Stelle

Luke,
34 anni, Fredericia
user03
 

Den tiltrækker kvinder perfekt

 
 
Det er simpelthen en mirakelkur. Jeg arbejdede hårdt i fitnesscentret og var stadig tynd. Først med TESTO+ fik jeg endelig en sixpack, og kvinderne kan virkelig godt lide det.
 
 
Dane,
24 anni, Aalborg
Testo Muscle Bottles

Integritetspolicy – Villkor för användning – Avtryck

Rekommenderad dosering: Ta två kapslar (2x) en gång om dagen (1x) otuggade med två stora glas vatten ca 15 till 30 minuter före eller direkt under en måltid (lunch eller middag).

Ingredienser: L-arginin (100 mg), L-glutation (100 mg), L-glutamin (100 mg), L-citrullin (100 mg), ashwagandha-extrakt (50 mg), hallonketoner (50 mg), magnesiumstearat, HPMC-kapselskal

DISCLAIMER/DISCLAIMER: Hälsoportalen “MoreHealth24” erbjuder omfattande, högkvalitativ och tydligt skriven information om hälsoämnen, sjukdomar, näring och fitness. Vår redaktion stöds av läkare och frilansande medicinska skribenter i det kontinuerliga skapandet och kvalitetssäkringen av vårt innehåll. Vår information ska inte på något sätt ses som en ersättning för ett läkarbesök. Vårt mål är snarare att förbättra och stödja kvaliteten på förhållandet mellan läkare och patient genom den information som tillhandahålls. Vårt innehåll är därför inte avsett för obehörig diagnos eller behandling. Ägaren har inga ekonomiska kopplingar till de produkter och tjänster som marknadsförs på webbplatsen.

Studier:
[1]: Insulinresistens och inflammation förutsäger kinetiska kroppsviktsförändringar som svar på viktminskning och underhåll av kost hos överviktiga och feta personer med hjälp av en Bayesiansk nätverksmetod: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24172304/
[2]: En ketogen diet modifierar nivåerna av glutamat, gamma-aminosmörsyra och agmatin i hippocampus hos råttor: En mikrodialysstudie: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28189745/
[3]: Förståelse för de faktorer som påverkar maximal fettoxidation: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5766985/

Alla framgångar vid viktreduktionen uppnåddes också genom en kalorireducerad kost och ett passande sportprogram.

ANNONSERINGSMEDDELANDE: Denna webbplats och de produkter och tjänster som hänvisas till på webbplatsen är annonser. Denna webbplats är en annons och inte en nyhetspublikation. Alla personer som förekommer på fotografierna på denna webbplats är modeller. Ägaren till denna webbplats och de produkter och tjänster som det hänvisas till på denna webbplats tillhandahåller endast en tjänst för konsumenter att jämföra och köpa.

Dessa uttalanden har inte verifierats av Food and Drug Administration. Denna produkt är inte godkänd för användning av eller försäljning till personer under 18 år. Rådgör med din läkare innan du tar denna produkt om du är gravid eller ammar, tar mediciner eller har ett medicinskt tillstånd. Kosttillskott.